Blog
Arigo Saki

Arigo Saki objavio spot za pesmu „Budi pored mene“

Aleksandar Karadžić (Arigo Saki), gitarista i osnivač benda Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, objavio je najnoviji singl i prateći spot za pesmu „Budi pored mene“ , koja se nalazi na albumu „Da li te stvarno zanima“, koji je objavljen početkom godine.

U realizaciji ove pesme je učestvovalo veliki broj poznatih domaćih muzičara: Ivana Ćosić (vokal), Milan Petrović (klavijature), Marko Djordjević (truba), Dragan Jovanović – Krle (gitare), Ljubinko Tomanović (bas) i Miloš Djurić – Woody (bubanj). Aranžman za pesmu su uradili Milan Petrović i Milan Milosavljević – Burda, a Aleksandar Karadžić je napisao tekst i muziku i odsvirao najveći deo gitarskih deonica.

Pesma „Budi pored mene“ se pored matičnog izdanja u formi cd-a i digitala, objavljenog za izdavačku kuću Kljun Records, našla i na kompilaciji izdavačke kuće Fidbox – „10 godina – The Best of Fidbox“.

Prvi festivalski nastup ove godine, Saki i njegov prateći bend imaće u Čačku, na festivalu Priča 21.09.2023

Festival Priča, inače sinonim za pivo, rokenrol i Čačak, održava se već osmu godinu zaredom, a ove godine će trajati 3 dana od 21. do 23.9. i ugostiće veliki broj poznatih domaćih i regionalnih izvodjača (Van Gogh,  Aerodrom, Bombaj Štampa, Zoe Kida, Smak plus, Mile Kekin, Sunshine….).

Foto: Marina Pešić

 

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *