Blog
_MAR2530

Alen Islamović 22. marta prvi put nastupa u MTS Dvorani

Alen Islamović, jedan od rokenrol ikona bivše Jugoslavije nastupiće 22. marta prvi put u MTS Dvorani u okviru koncerta „Ti si moja eskplozija“. Poznati bosansko-hercegovački rok pevač, nekadašnji član bendova Bijelo Dugme, Divlje Jagode i 4 Asa, prirediće Beograđanima nezaboravno putovanje kroz četiri decenije dugu karijeru krojenu hitovima koje poznaju i vole sve generacije.

Pevaće se i svirati na koncertu pesme Bijelog Dugmeta, Divljih Jagoda, a  Islamović uoči velikog beogradskog koncerta najavljuje kako kaže „program tri u jedan“, koji po njemu podrazumeva njegovu muziku koju publika najviše voli. Koncert pod nazivom „Ti si moja ekspolozija“ biće svojevrsno putešestvije kroz sve periode njegove karijere, a nada se dobroj zabavi, na kojoj će se svi dobro „ispevati i isplesati“. Međutim, svestan je da mnoge pesme neće publiku ostaviti bez suza, sećanjem na dobra, stara vremena.

 „Idemo da se zabavimo. Ja sebe smatram zabavljačem koji može svašta da peva, ali samo ono što je dobro i što je najbolje… biti kuvar i skuvati koncert po ukusu fanova je jako teško, ali potrudiću se da to bude jedan od boljih koncerata u MTS Dvorani. Ko ne dodje pogrešiće, a ko dodje poludeće, a biće i suza siguran sam“, ističe Islamović.

„Kao koautor albuma Motori’ sa Divljim Jagodama,  tu sam svirao bas gitaru, pevao i pisao tekstove. Sviraću te pesme koje su ostavile trag u vremenu, takođe, neobilazne su briljantne pesme Bregovića koje je pisao kad sam ja došao u Dugme, to su bili najprodavaniji albumi grupe u njihovoj karijeri, pa će naravno biti i tih pesama. Moja solistička karijera je ostavila trag u nekim duetskim pesmama koje su postale velike“, najavljuje Alen pripremajući se za prolećni koncert u MTS Dvorani.

Ulaznice za koncert su u prodaji putem sajta mtsdvorana.rs i na blagajni MTS Dvorane.

Foto: Marina Pešić / MTS Dvorana promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *