Blog
Parni Valjak Jarun

Bendovi Parni Valjak i Neki to vole vruće otvaraju Zagreb Music Fest 2024

U sklopu Zagreb Music Festa, koji će se održati u periodu od 30.5. do 1.6.2024, prvi dan nas očekuje „zagrebački“ line up, na kojem će uz Parni Valjak, nastupiti i Neki to vole vruće!

Parni Valjak, nakon gotovo 50 godina postojanja ima status institucije na hrvatskoj muzičkoj sceni i šire, a svaki talentovani muzičar koji je prošao kroz bend, ostavio je deo sebe u zvuku i izražaju benda. Danas se raduju što će nakon dužeg vremena ponovno nastupiti na jednom zagrebačkom festivalu!

Od svojih početaka, 1975. godine pa do danas, bend se vodi istom vizijom i ljubavi prema muzici kao i produkcijskom i sviračkom savršenstvu. Do danas su objavili čak 19 studijskih i 7 live albuma te odsvirali nebrojeno mnogo koncerata!

U svom novom poglavlju, Parni Valjak nastavlja autorski rad s mladim pevačem Igorom Drvenkarom, s kojim su nedavno predstavili treći novi singl, Sad kad znaš“, koji nosi prepoznatljiv autorski potpis Huseina Hasanefendića Husa.

Ove godine održali su niz klupskih, festivalskih i open-air koncerata, koji su odlično dočekani od strane njihove verne publike! Dok marljivo rade na novom albumu, na Jarunu ćemo, uz nove, čuti i omiljene i dobro poznate hitove poput „Ljubavna“ , „Dođi“ , „Jesen u meni“ , „Sve još miriše na nju“ , “Godine prolaze“ ili „Prokleta nedjelja“.

Neki to vole vruće, koji su zajedno osnovala dvojica prijatelja Šomi – Silvestar Dragoje i Đimi – Miroslav Stanić, kako ih zagrebačka publika poznaje, već su s prvim albumom i pesmama „California“ , „Medu moj i šećeru“ i „Reci da“, stekli veliki broj slušaoca i obožavaoca širom tadašnje države.

U svojoj karijeri, objavili su 7 studijskih albuma te mnoge kompilacije i live albume snimljene na uspešnim koncertima. Njihovi bezvremenski hitovi „Jeans generacija“ , „Kakva noć“ , „Teška vremena“ i drugi, garancija su odlične zabave koja nas na Jarunu očekuje 30.5.2024.

U line up-u prvog dana organizatori najavljuju još iznenađenja, o čemu ćete biti blagovremeno informirani.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji putem Entrio.hr po sledećim cenama : Early bird 25 eura, 1st release – 30 eura, 2nd release – 35 eura, 3rd relase – 40 eura. Trodnevna festivalska ulaznica, early bird po cijeni od 70 eura. Link na ulaznice : https://www.entrio.hr/event/zagreb-music-fest-parni-valjak-neki-to-vole-vruce-16687

Foto: Promo / Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *