Blog
Zoe Kida, Garden Sessions, foto CEBEF - Dusan Milenkovic (6)

Zoe Kida održala svoj prvi solistički koncert u Botaničkoj bašti

Srpska pevačica Zoe Kida održala je svoj prvi solistički koncert u Beogradu 26. jula 2022. u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, u okviru Garden Sessions serije koncerata. Zoe (Ana Radonjić) nastupila je sa bendom Sumasišavši pred brojnom publikom među kojom su se nalazili i najmlađi obožavaoci.

Publika je uživala u poznatim Zoinim pesmama iz perioda benda Zemlja gruva, među kojima su “Sudopera”, “Jače, manijače”, “Vucibatina”, “Najlepše želje”, a posebno oduševljenje izazvala je evrovizijska pesma “Bejbi” uz horsko pevanje publike. Zoe je obradovala sve okupljene i premijernim izvođenjem svoje nove pesme “Žena Dete”. Na početku nastupa Zoe je posvetila prvu pesmu Miroslavu Ničiću, jednom od tvoraca benda Zemlja gruva koji je preminuo 2019. godine.

Koncert su ispratile brojne poznate ličnosti, između ostalih: glumica Nina Janković, pevačica Tijana Bogićević, dizajner Slavimir Stojanović Futro, fotograf Nebojša Babić i mnogi drugi.

Garden Sessions koncerti u narednom periodu: Saša Kovačević (27.07), Vasil Hadžimanov i Bojan Zulfikarpašić (28.07) i Del Arno Band (29.07).

Ulaznice je moguće nabaviti pred svaki koncert na ulazu u Botaničku baštu iz ulice Vojvode Dobrnjca, od 19 do 21h, kao i na sajtu tickets.rs. Svi koncerti počinju u 20.30 časova.

Fotografije: CEBEF / Dušan Milenković

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *