Blog
unnamed

Žera pred koncerte u Kombank Dvorani: “Beogradska publika je zahtevna kao i sarajevska”

Dražen Žerić Žera frontmen čuvene bosanske pop – rok grupe Crvena Jabuka najavio je na konferenciji za novinare drugi koncertni datum za 15. april, nakon što je koncert zakazan za 26. mart uveliko rasprodat. On je, obraćajući se medijima, najavio reprizu koncerta „Tvrđava„, koji nosi naziv po istoimenom, aktuelnom albumu.

Kako ističe, bend će na koncertu odsvirati nekoliko pesama sa ovog albuma u elektrik rokenrol maniru, kao i ostale dobro poznate hitove sarajevskog benda. Žera napominje da je beogradska publika, kojoj se uvek rado vraća, zahtevna jednako kao i sarajevska: „Prvi koncert u Beogradu održali smo 1985. godine u Domu omladine i od tada do danas imamo odličan fidbek ovdašnje publike, a i samim tim odgovornost je veća“, kaže Žerić.

Frontmen benda koji će sutra zasvirati na koncertu u Beogradu, na prvom od dva najavljena, poručuje da je “kada se rade koncerti u nizu uvek neizvesno da li će se repertoar sa prvog nastupa reprizirati“, tako da je sasvim za očekivati da se koncertni repertoar razlikovati 15. aprila.

Podsećanja radi, opus kultnog sastava bogat je sa preko 300 pesama.

Ulaznice za drugi datum su u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets.rs.

Naslovna fotografija: Filip Olćan (KD promo)

Fotografije u tekstu: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *