Blog
Crvena Jabuka

ZA SVE DEVOJČICE, DEVOJKE, ŽENE: Crvena jabuka 8. marta u MTS Dvorani

Nastavlja se niz tradicionalnih prolećnih koncerata Crvene jabuke u MTS Dvorani. Nakon prošlogodišnjeg nastupa, publika kultnog benda imaće priliku da legendarni bosanki pop-rok sastav ove godine čuje specijalno na Dan žena 8. marta, pod sloganom „Tamo gde ljubav počinje“. 

Jedan od najpoznatijih bendova sa ovih prostora predvođen Draženom Žerićem – Žerom, svim generacijama prepoznatljivim vokalom pop-rok scene, publici će, kako najavljuje, u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve poznate hitove, među kojima su „Volio bih da si tu“ , „Ima nešto od srca do srca“ , „Nekako s proljeća“ , „Bježi kišo s prozora“ , „Dirlija“ i mnogo drugih pesama iz bogatog opusa. Članovi benda poručuju da se raduju ponovnom susretu sa beogradskom publikom, koja po njihovim rečima slovi za posebnu!

Kao i Dan žena, bend će i Dan zaljubljenih obeležiti koncertom i to u zagrebačkoj Areni, gde će nastupiti prvi put u okviru svoje skoro četiri decenije duge karijere.

Crvena jabuka je nastala 1985. godine, čime je danas svrstana u jedan od najdugovečnijih rok bendova sa ovih prostora. Bend je nedavno objavio svoj osamnaesti studijski album „Neka nova jutra“. Naslovna numera je već poznati hit, ali i mnoge druge pesme kao što su „Ljubav“ , „Baščaršijska“ , „Smilje“ , lako pronalaze put do slušalaca. Na albumu se nalazi i obrada velikog hita Novih Fosila “Tonka” koju je Žera otpevao u čast velikog  prijatelja Rajka Dujmića.

Karte za koncert u MTS Dvorani su u prodaji na blagajni Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Fotografije: Marina Pešić

 

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *