Blog
Psihomodo Pop (2)

Veliki rođendanski koncert benda Psihomodo Pop u Domu kulture NS

Postoji izreka da život tek počinje u 40. godinama, da tada sve postaje bolje jer znamo šta hoćemo a šta nećemo, a kada bend poput Psihomodo Pop-a slavi 40. godina onda to definitivno znači da ćete na njihovoj rođendanskoj žurci “voleti samo sebe, jedino sebe”, ali i njih.

Rezervišite 24. februar i na vreme nabavite kartu za koncert u Domu kulture NS, jer će turneju i rođendansko slavlje Psihomodo Pop započeti upravo koncertom u Novom Sadu.

Da su njihovi koncerti prepuni dobre energije, da je provod zagarantovan i da se njihovi koncerti dugo pamte svi dobro znaju, a kada na sve to dodamo i rođendansko veselje, koncert Psihomodo Popa je definitivno jedan od onih koji će obeležiti ovogodišnju sezonu u Domu kulture i koji ne treba da propustite.

„Frida” , „Ja volim samo sebe” , „Sexy magazin” , „Ramona“ i „Kad sam imao 16“ samo su neki od hitova koje će publika moći da čuje na koncertu u Novom Sadu. Verujemo da ćemo se osećati haj i obećavamo da će sve biti u redu!

Program počinje u 20h, a u rođendansko slavlje uvešće vas DJ Milica.

Ulaznice po promo ceni od 1.500 rsd (ograničen broj) i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: https://new.gigstix.com/event/psihomodo-pop-40-godina-novi-sad-2023/. Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna, pretprodajna cena biće 1.800 rsd.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *