Blog
2

Van Gogh objavio spot za akustik verziju pesme „Mama“

„Spot za akustik verziju pesme „Mama“ najavaja je ekranizovanog akustik koncerta grupe Van Gogh u kome će publika uskoro imati prilike da uživa na You Tube kanalu benda i putem malih ekrana širom regiona, kao i najava predstojeće koncertne sezone grupe Van Gogh“, poručuje frontmen Zvonimir Đukić Đule.

Da hit ne odoleva vremenu, a ni aktuelnim muzičkim trendovima, govori i najnoviji spot za pesmu MAMA“ (sa albuma STRAST iz 1993. godine) snimljen na akustik koncertu, koji je grupa Van Gogh održala u beogradskoj Kombank Dvorani, marta 2019.godine.

Publika koja je bila na koncertu, imaće priliku da iz novog ugla doživi atmosferu istog, a svi oni koji su propustili ovaj scensko-muzički spektakl, imaće priliku da uskoro na istom mestu, ponovo uživo čuju bend.

„Ovaj spot, između ostalog najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava,“ ističe Đukić.

Na koncertu su podsetimo u akustik verziji bile izvedene pesme grupe Van Gogh iz različitih perioda karijere, između ostalih i: Viline vode, Mama, Za godine tvoje, Opasan ples, Tanka nit, Klatno, Nešto vuče me dole, Da li zna, Kolo, Anđele moj brate, i mnoge druge.

Akustik spot za pesmu „Mama“ samo je uvod u ekranizovanu pedesetominutnu verziju koncerta, koja će premijerno biti emitovana na televizijskim kanalima u zemlji i regionu u danima nakon novogodišnjih praznika, kao i na oficijelnom You Tube kanalu grupe Van Gogh.

Podsetimo, veoma kreativan tokom čitave pandemije, Van Gogh je posle radijskih singlova sa novog albuma, pesama „Za suze nema vremena“ i „Više te ne volim ko pre“ kao i spotova za pesme „Možda baš sad“, „Gotovo je sve“ i „Emotivno miniran“ u junu 2021. godine objavio i spot za pesmu „Kakvo divno veče“ sa aktuelnog studijskog albuma „More bez obala“. Takođe, imao je i aktivno koncertno leto svirajući širom regiona. Istovremeno, sredinom septembra objavljen je spot za pesmu „Zrno čarolije“ Zvonimira Đukića Đuleta,  ispred humanitarne Fondacije Plan B.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *