Blog
foto Marina Pešić 8.3.2021 (18)

Tradicionalni prolećni koncert Crvene Jabuke 26. marta u Kombank Dvorani

Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u Kombank Dvorani, a čak četiri od prvog u ovom kultnom prostoru ( 2018.), legendarni bosanki pop-rok sastav Crvena jabuka nastupiće ponovo na istom mestu pred beogradskom publikom 26. marta u 20h, a koncert su simbolično nazvali „Tvrđava“ po njihovom aktuelnom, istoimenom albumu.

Čuveni bend predvođen najprepoznatljivijim vokalom pop-rok scene sa ovih prostora Draženom Žerićem – Žerom, publici će u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“, „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“  „Bježi kišo s prozora“, „Dirlija“ i mnogo drugih iz bogatog opusa sa  preko 200 pesama, među kojima je i nekoliko numera sa najaktuelnijeg albuma Tvrđava.

Podsetimo, bend je pred oduševljenom publikom prestonice svirao 08. i 09. marta 2021. godine dva uzastopna koncerta, a utisci fanova prepričavaju se do danas, dok članovi benda poručuju da se raduju ponovnom susretu sa  fenomenalnom beogradskom publikom.

Crvena jabuka je nastala 1985. godine čime je danas svrstana u jedan od najdugovečnijih rok bendova sa ovih prostora koji slušaju sve generacije. Specifičan naziv je grupa dobila po jabuci koju je neko od početne petorke doneo na probu.

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *