Blog
Rundek

Rundek & Ekipa se vraćaju u Botaničku baštu 25. avgusta

Darko Rundek & Ekipa održaće koncert u Botaničkoj bašti u Beogradu 25. avgusta (20.00), u organizaciji promoterske kuće Long Play. Rundek i Ekipa će se na taj način vratiti tamo gde su, prošle godine u isto vreme, zabeležili trostruki trijumf, kada su, dan za danom, nanizali koncerte za pamćenje u sklopu promocije još uvek aktuelnog izdanja “Brisani prostor”.

Tom prilikom je u centru pažnje bio pomenuti album, koji je gotovo u kompletu odsviran uživo. Interesovanje je bilo takvo da ni tri koncerta Rundeka i Ekipe u Beogradu nisu bila dovoljna, pa je ubrzo usledilo novo, dvostruko druženje na Zapa barci. Velikan regionalne scene sa svojim sastavom je na tim nastupima, uz euforičnu atmosferu, počastio obožavaoce najvećim hitovima, što iz perioda Haustora, što iz samostalne karijere. Nema sumnje da će dobro poznate numere u smiraj avgusta odjekivati i Botaničkom baštom.

Darko Rundek je jedan od najvećih aktivista za zaštitu životne sredine, pa ne čudi što nastupi u Botaničkoj bašti za njega imaju poseban značaj.

“To je prirodan, najbolji ambijent”, ističe Rundek. “Naša želja je da ti koncerti budu tradicionalni. I ove godine ćemo imati brendirane trajne plastične čaše koje će biti deljene svakom posetiocu na ulazu. Oni će moći da ih ponesu kući, kao uspomenu na koncert”.

U poslednje vreme, Rundek i Ekipa su koncertno veoma prisutni širom Srbije. Krajem maja imali su dva nastupa u novosadskoj Fabrici. Na Paliću su svirali 19. juna, 2. jula će nastupiti na kragujevačkom Arsenal festu, a dan kasnije u niškoj Banovini.

Cena ulaznice za koncert Rundeka i Ekipe 25. avgusta u Botaničkoj bašti je 2.000 dinara.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *