Blog
Neno Belan (3)

ROK GALAMA U DOMU KULTURE: Neno Belan i Fiumensi 17. februara u Novom Sadu

Miris i ritam mora u Dom kulture NS donose Neno Belan i Fiumensi.

Na radost mnogih obožavaoca, u petak 17. februara u Dom kulture vraća se Neno Belan. Svoju veliku godišnju turneju završavaju koncertom u Zagrebu, a nedelju dana kasnije stižu u Novi Sad gde će započeti novu koncertnu sezonu.

Koncert će biti presek Belanove karijere, sa najvećim hitovima iz doba Đavola, kao i samostalne karijere. Novosadski koncert prvi je u nizu od mnogih koje će Neno i Fiumensi odsvirati u Srbiji u 2023. godini. „Pričaj mi o ljubavi“ , „Rijeka snova“ , „Dani ljubavi“ , „Ja volim je“ , „Ostani uz mene“ , „Dugo toplo ljeto“ , samo su neke od pesama koje će vas sigurno razmrdati i zagrejati u februarskoj noći u Novom Sadu.

Program počinje u 20h, a za sjajan provod uz morske note zagrejaće vas DJ Milica, čije su žurke najhvaljenije u novosadskim krugovima.

Ulaznice po promo ceni od 1.400 rsd (ograničen broj) i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: https://new.gigstix.com/event/neno-belan-i-fiumens-novi-sad-2023/. Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna, pretprodajna cena biće 1.700 rsd.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *