Blog
Rod Stewart

Rod Stewart danas započinje svoju evropsku turneju u okviru koje 17. maja nastupa u Beogradskoj Areni

Rod Stewart danas započinje svoju evropsku turneju „One Last Time“ koncertom u Štutgartu, a drugi koncert u okviru turneje održaće 17. maja u Beogradskoj Areni. Nakon srpske prestonice, obići će i Ljubljanu, Bratislavu, Oslo, Cirih, Berlin, Budimpeštu, Pariz i druge gradove, zaključno sa Lukom početkom jula, gde će nastupiti u okviru Lucca Summer Festivala.

Rod Stewart je u svetu muzike postigao ono što uspe samo izabranima: dva puta je uvršten u Rokenrol kuću slavnih, dobitnik je Gremija za životno delo, a 2016. je proglašen vitezom zbog doprinosa muzici i humanitarnom radu.

Dok domaća publika željno iščekuje da zapeva njegove čuvene hitove, ovaj slavni muzičar otkriva nam neke detalje pred koncert. „Moj nastup će trajati oko dva sata. Reč je o velikoj produkciji. Sa mnom će biti 12 ljudi u bendu, šest muškaraca i šest žena. Apsolutno su divni, sviraju različite instrumente i divno igraju. Pripremili smo živahni šou koji se ne propušta“ , izjavio je pevač.

Rod Stewart se raduje dolasku u Beograd jer je čuo da su Srbi veoma gostoljubiv narod. Izjavio je da bi voleo da prošeta gradom jer nikada nije bio u Srbiji, a poznat je po tome da voli da upoznaje nove kulture. Prepoznatljiv je po svom hrapavom glasu i svetskim hitovima kao što su: „Sailing“, „Do Ya Think I’m Sexy“, „I Don’t Want to Talk About It“, „Baby Jane“ , a to je samo deo pesama koje će pevati u Areni. Zato nikako nemojte propustoti ovaj koncert, a ulaznice možete nabaviti na Tickets.rs.

Foto: Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *