Blog
_MAR3202

Raspisan konkurs za učešće demo bendova na 55. Zaječarskoj Gitarijadi

Organizatori Zaječarske Gitarijade raspisali su konkurs za učešće demo bendova na 55. Gitarijadi, koja će biti održana od 25. do 27. avgusta u Zaječaru.

Pravo učešća na Konkursu imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave za učešće na Konkursu podnose se isključivo elektronskim putem – popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu Gitarijade: www.gitarijada.rs.

Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju i fotografiju benda (jpg). Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na Youtube kanalu Gitarijade. Nepotpune i neblagovremene prijave, kao i prijave koje nisu u skladu sa uslovima Konkursa, neće se razmatrati.

Prijave za učešće na Konkursu podnose se najkasnije do 25. jula 2022. godine. Organizator Gitarijade zadržava pravo produženja roka za prijavu. Lista prijavljenih bendova koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa biće objavljena na zvaničnom sajtu Gitarijade.

Među prijavljenim bendovima koji ispunjavaju uslove konkursa izvršiće se izbor 10 bendova koji će se takmičiti na Gitarijadi u Zaječaru u dva polufinala 25. i 26. avgusta, dok će se finale održati 27. avgusta 2022. godine. Izbor bendova izvršiće Stručni žiri od tri člana koji će obrazovati organizator Gitarijade.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *