Blog
bp2022

Počela prodaja ulaznica za „Beogradsko proleće 2022“

Na blagajni Kombank Dvorane i putem Tickets.rs danas je počela prodaja karata za prestižni Festival zabavne i pop muzike „Beogradsko proleće 2022.“ Ulaznice se mogu kupiti u zavisnosti od zone po ceni od 1500, 2000 i 2500 dinara.

Na festivalu čiji se povratak na velika vrata prestoničke muzičke scene najavljuje od meseca januara, nastupiće 18 izvođača koji će se predstaviti sa do sada neobjavljenim kompozicijama.

Listu umetnika, koji će braniti boje svojih pesama na sceni Kombank Dvorane, čine sledeća imena: Toni Cetinski – „Čuvam ljubav“; Željko Vasić – „Kompanjero“; Bojana Stamenov i Marko Tolja – „Kada kažeš ljubav“; Boris Režak – „Lastavica“; Kristijan Rahimovski – „Vjetar u jedra“; Mirza Selimović – „Plakaćeš“; Maja Sar – „Ljubav“; Dejan Najdanović Najda – „Posle tebe“; Bojan Marović – „Živim za nas“; Filip Žmaher – „Oprosti mi“; Lukijan Ivanović – „Da znaš“; Lado Leskovar – „Beograd, ti i ja“; Jasna Gospić – „Beli grad“; Igor Simić – „Požuri“; Saška Janković – „Tirkiz„; Davor Jovanović – „Život“; Bojana Mašković – „Nismo mi isti“; Boris Pingović – „Život“.

Podsetimo, muzičari će se takmičiti u kategorijama: najbolja kompozicija, najbolji tekst, najbolji aranžman i najbolja interpretacija, koje će dodeliti Stručni žiri, a publika će svojim dodeliti prvu, drugu I treću nagradu festival. Tokom konkursa koji je trajao od 5. januara do 15. februara prijavljeno je blizu 300 neobjavljenih kompozicija u pop i zabavnim aranžmanima.

Fotografije: Kombank Dvorana promo / Marina Pešić (Saška Janković)

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *