Blog
Moto Fest Banjaluka 2023(3)

„Old School“ sa Moto Festom ponovo dolazi u Banjaluku

Moto Fest Banjaluka ove godine po šesti put otvara vrata za sve ljubitelje dvotočkaša, ali i one željne zabave, druženja i dobrog provoda. Pod ovogodišnjom parolom „old school’s back in town“, Moto klub Stršljen, koji je organizator ovog događaja, od 25. do 27. maja u Banjaluku donosi sjajan festivalski program, mnoštvo sadržaja, dobre energije i pozitivnog stava, koji će u grad na Vrbasu i ovoga puta privući bajkere i posetioce iz zemlje, regije, ali i sveta.

Cilj ovog događaja je promocija moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenje sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posećuju ovaj događaj, ali isto tako postaju sve češći posetioci Banjaluke i okoline tokom cele godine.

Moto klub Stršljen i ove godine potrudio se da tokom trodnevne moto avanture na tvrđavi Kastel ne nedostaje dobre zabave, provoda i grmljavine motora. Očekuju nas bogati sadržaji: moto i quad sajam, na kojem će i ove godine najbolje iz svoje ponude predstaviti najveći moto brendovi i proizvođači moto opreme; stunteri sa egzibicijama koje zaustavljaju dah; moto defile banjalučkim ulicama, u kojem će učestvovati nekoliko hiljada bajkera; dječiji Moto fest; humanitarna tombola, panoramska razgledanja Banjaluke i okoline…

Osim toga, na Kastelu nas očekuju tri noći vatre, energije i rock’n’roll-a. Za odličan provod ove godine zaduženi su: Koza Mostra / Goran Bare & Majke / Kerber / Goblini / Deca Loših Muzičara / YU Grupa / Orthodox Celts / Iskaz / Let3.

I to nije sve, jer osim večernjeg očekuje nas i sjajan dnevni muzički program, u okviru kojeg će nas zabavljati: Najda – Balkan Trip / Rok Apoteka / Django & Space Cowboys / Strings.

Ulaz za sve bajkere je besplatan! Svi oni koji žele da budu deo najbolje moto zabave u regiji i uživaju u odličnom koncertnom programu jednodnevne, dvodnevne i trodnevne ulaznice za muzički program mogu da kupe putem online prodajnog sistema www.gigstix.ba, kao i na GIGSTIX prodajnim mestima širom BiH.

U istom periodu banjalučani će pored brojnih dvotočkaša dočekati i četverotočkaše, ljubitelje adrenalina i brzine jer je kraj maja rezervisan i za Quad Week /25. do 28. maja/. Još jedan razlog više zašto baš u ovom periodu posjetiti Banjaluku.

Organizatori poručuju: „Stara je škola koja ne skreće sa puta. Old School sa Moto Festom ponovo dolazi u Banjaluku, 25/26/27 maja. Vidimo se na tvrđavi Kastel!“

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg „Moto Festa, Banjaluka 2023“ dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com.

Foto: Moto Fest Banjaluka Promo/Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *