Blog
Ida & lollobrigida ekran

Novi singl grupe Eva Braun uoči koncerta u Domu omladine Beograda

Posle tri godine diskografske pauze, bečejski sastav Eva Braun objavio je novi singl „Ti si sve“ u izdanju izdvačke kuće Midget Unit Records. Nova pesma i spot su svojevrsna najava velikog beogradskog koncerta, koji je zakazan za 14. februar od 21 sat u sali Amerikana Doma omladine.

„Mi se vraćamo na singlove i to me u neku ruku raduje. Paradoks je da se vraćamo na početke rokenrola pedesetih i početkom šezdesetih godina kada su glavni medij bili singlovi a ne albumi. Na neki način se vraćamo korenima”, izjavio je povodom novog singla i spota Goran Vasović, frontmen Eve Braun.

Pesma je snimana u Bečeju i Novom Sadu u produkciji novosadskog tima Nemanje i Svetozara Nešića. Video spot je delo beogradskog tandema Dragomira Nikolića i Ive Tanacković.

Audio singl je dostupan na digitalnim muzičkim servisima Deezer, iTunes i Spotify, u izdanju Midget Unit Records-a.

Pesmu „Ti si sve“ bend Eva Braun izvešće premijerno 14. februara u Domu omladine, na koncertu pred beogradskom publikom.

Povodom predstojeće svirke Vasović je istakao: „Zaželeli smo se svirke. Činjenica je da jako dug period nigde nismo svirali. Skoro tri godine, pa je Dan zaljubljenih ispao kao zanimljiv povod. Ne verujem da će to postati tradicija, poklopio se datum, dugo nismo svirali, mada nikad ne reci nikad“.

Ograničen broj ulaznica za koncert Eve Braun 14. februara u Domu omladine Beograda je u prodaji na Ticket Vision Blagajni u DOB-u i onlajn, po ceni od 1200 RSD. Koncert će biti organizovan uz poštovanje svih važećih epidemioloških mera, koje su propisane od strane nadležnih organa.

Foto: DOB promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *