Blog
Nina Badrić promo

Nina Badrić za Dan zaljubljenih peva Beograđanima u MTS Dvorani

Nina Badrić, jedna od najcenjenijih pevačica u regionu, pevaće Beograđanima za Dan zaljubljenih. Poznata umetnica, koja ima tri decenije dugu karijeru, nastupiće 14. februara prvi put u MTS Dvorani.

Badrićeva, koja od početka karijere ne odstupa od kvalitetne muzike kojom gradi svoj bogat muzički put, na praznik koji slavi ljubav, publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim izražajem.

Poznata po veoma moćnim interpretacijama, Beograđanima obećava nezaboravno veče, uz neke od njenih najvećih hitova: „Čarobno jutro“ , „Dodiri od stakla“ , „Dat će nam Bog“ , „Dani i godine“ , „Za dobre i loše dane“ , „Čežnja“ , „Rekao si“ , „Ratujem s tugom“...

Badrićeva je, podsetimo, do sada objavila sedam solističkíh albuma, mnogobrojne lajv albume, singlove i duete s eminentnim muzičarima širom regiona, ali i sveta. Jedna je od najtiražnijih hrvatskih pevačica, a dobitnica je i osam nagrada Porin, kao i mnogih drugih.

Autorka je većine svojih pesama, a upravo sa svojom autorskom numerom „Nebo“ predstavila je Hrvatsku 2012. godine na Eurosongu u Bakuu u Azerbajdžanu. Poslednjom pesmom „Pamtim“ , koju opisuje kao najposebniju do sada, nastavlja plodnu diskografsku karijeru.

Karte za koncert u MTS Dvorani su u prodaji na blagajni Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Foto: Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *