Blog
AB_DEC TOUR ADMAT

Najvoljeniji tenor sveta Andrea Bočeli 22. jula u Beogradu!

Andrea Bočeli, maestro svetske muzičke scene, nastupiće 22. jula u prestonici Srbije u okviru prestižne muzičke manifestacije Belgrade River Fest.

Prepoznat širom sveta kao najvoljeniji tenor, sa preko devedeset miliona prodatih nosača zvuka, svakim novim nastupom pomera granice svetske muzičke scene. Pre samo par dana nastupio je na proslavi  sedamdesetogodišnjice vladavine kraljice Elizabete u Londonu, a tokom karijere pevao je pred četiri američka predsednika, tri pape, pred brojnim premijerima i na najznačajnijijm sportskim i kulturnim manifestacijama širom sveta.

Andrea Bočeli u Beograd stiže posle devet godina, spreman da i ovoga puta zagreje srca publike i pruži im najkvalitetniji muzički šou koji se u ovom trenutku može videti u svetu, kada je u pitanju spoj klasične i pop muzike. Za potrebe koncerta svetske muzičke zvezde biće izgrađena koncertna dvorana na platou Geozavoda, prestižnoj i luksuznoj lokaciji, na kojoj će se po prvi put održati ovakav muzički događaj, što će nesumnjivo privući veliku pažnju regionalne i svetske javnosti.

Muzički događaj koji nas očekuje biće mesto spajanja svih onih koji se prepoznaju po istančanom ukusu, ljubavi prema kosmopolitskom duhu i kulturi. Ti dani doneće nam iskustvo koje se pamti i utiske koji se prenose“ , najavljuju organizatori festivala Belgrade River Fest.

Projekat će biti realizovan uz podršku partnera MTS, Dunav osiguranje, Belgrade Waterfront i Poštanska štedionica. Ulaznice za ovaj prestižni događaj u prodaji su u od utorka, 14. juna na prodajnim mestima Ticket Visiona i putem online platforme tickets.rs.

Photo: Belgrade River Fest

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *