Blog
Lena Kovacevic, Spot TI SI MOJ BOL, Sever Zolak 02

Lena Kovačević objavila novi singl „Ti si moj bol“ premijerno izveden na festivalu Skale u Crnoj Gori

Lena Kovačević i Magic Records objavili su i drugi singl ovog meseca, Ti si moj bol koji je Lena premijerno izvela na festivalu Skale u Crnoj Gori. Muziku potpisuje Lena Kovačević, autori teksta su Vladimir Danilović i Lena, dok su aranžman i produkcija u sklopu poznate muzičke trojke i pripadaju Darku Dimitrovu.

„Ti si moj bol“ je pesma, kako Lena kaže, izuzetno lična i poklon ljubiteljima njenog zvuka čime se zaokružuje i album koji izlazi na jesen ove godine pod nazivom „Cafe“. Spot potpisuje sjajni Sever Zolak, dok je ceo video materijal sniman u One & Only Portonovi Rezortu.

Pevačica i kompozitor Lena Kovačević diplomirala je na prestižnom muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, smatra se jednim od najistaknutijih domaćih muzičara nove generacije.  Objavila je tri visoko tiražna albuma za domaće tržište i region, kao i nekoliko singlova za inostrana tržišta, koji se emituju na radio stanicama u Nemačkoj, Austriji, Turskoj, Francuskoj, Alžiru, Dubaiju… Lena Kovačević je i deo međunarodne muzičke kuće Pasion Turca.

Pesma “Ti si moj bol” se može čuti na svim muzičkim platformama, a spot je dostupan na YouTube kanalu Magic Records.

Foto: Sever Zolak

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *