Blog
Elektricni Orgazam

Legendarna rok grupa „Električni orgazam” ovog petka nastupa u Kruševcu

U okviru jesenje mini turneje kojom obeležava 40 godina od objavljivanja svog trećeg albuma „Les chansones populaires”, legendarni Električni orgazam će nastupiti u Kruševcu ovog petka, 20. oktobra, od 21 sat u Basement baru.

„Les chansones populaires” je album sa obradama pesama poznatih svetskih bendova uz koje je „Orgazam” odrastao i koje su njima bile bitne. Ploča je objavljena davne 1983. godine za Jugoton i na njoj se nalazi 8 velikih pesama „Rolingstounsa”, „Bitlsa”, „Bouvija”, „Dorsa”, „Velvet andergraunda”, „Ti-Reksa” i drugih, a u prepoznatljivom stilu Električnog orgazma.

Pored odabranih pesama sa albuma „Les chansones populaires”, bend će na koncertu, naravno, odsvirati i sve hitove uz koje su odrastale generacije poklonika rok muzike na ovim prostorima, kao što su „Igra rokenrol cela Jugoslavija” , „Zlatni papagaj” , „Bejbe ti nisi tu” , „Da si tako jaka” , „Nebo” , „Svečane bele košulje” , „Seks, droga, nasilje i strah” , „Ne postojim” i mnoge druge.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.300 rsd su u prodaji u Basement baru (Majke Jugovića 11). Na dan koncerta ulaznice će koštati 1.500 rsd.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *