Blog
kika2

Kristina Kika Jovanović suprotstavila polove u novom spotu “U mraku”

Alt pop pevačica Kristina Kika Jovanović svoj predstojeći album “Na ivici mogućnosti” koji će objaviti promoterska kuća Long Play, najavila je još jednim singlom i spotom, “U mraku”.

Spot, koji kroz jak vizualni narativ prati emociju i atmosferu pesme, kreirala je mlada rediteljka Jelena Pavlović, koja je uradila i montažu, uz asistenciju Nikole Mihailovića.

Direktor fotografije u spotu je Ana Miladinović, za šminku je bila zadužena Nina Ilić, a za frizuru Dušica Dramićanin. Bojama u spotu se pozabavio Vuk Papić, a vizualnim efektima Stevan Vejin. Produkciju zajednički potpisuju Kika i “Stanković & sinovi”.

“Eksperimentalnim pristupom smo preispitivali različita stanja i suprotstavljanje strana, polova i emocija u jednoj osobi, u jednom prostoru iskorišćenom na različite načine i snimljenom iz različitih uglova i perspektiva”, opisuje Kika.

Kika je, prethodno, u maju predstavila prvi najavni singl “Pokvarila”, koji je izazvao oduševljenje, ali i iznenađenje publike, s obzirom na drugačiji stilski izraz u odnosu na album “Posledica puberteta”, objavljen 2019. sa bendom “Kika”. Prethodno, Kristina je muzičku karijeru započela kao prateći vokal kultnog benda E-Play, u čijem je sastavu bila šest godina. “Na ivici mogućnosti” će biti njen prvi solo album, a radila ga je zajedno sa Andrejom Jovanovićem, Matijom Anđelkovićem i Brankom Spasićem.

Televizijska publika Jovanovićevu, pre svega, poznaje kao glumicu. Popularnost je stekla ulogama u filmovima Reži (2019), za koji je dobila nagradu na Evolution Mallorca international film festival-u) , Mač osvete (2015), Do kraja smrti (2019), i serijama Prava žena (2018), Istine i laži (2018), Dva brata protiv Hipokrata (2018), Igra sudbine (2020), Jedini izlaz (2021). Uspešno se oprobala i kao TV voditeljka, u popularnoj muzičkoj emisiji na RTS-u, “Tri boje zvuka”.

Fotografije: Marina Pešić

 

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *