Blog
Kolja 2

Kolja i Grobovlasnici na koncertima u Beogradu i Novom Sadu promovišu novi album

Popularni muzičar i autor Nikola Pejaković Kolja i njegov bend, koji se ponovo zove Grobovlasnici, objavili su, u izdanju promoterske kuće Long Play novi album „Sreća i druge brige“ u subotu 16. septembra, na Koljin 57. rođendan.

Ovo izdanje biće uživo promovisano na već tradicionalnom koncertu 20. decembra (20.30h) u beogradskoj MTS dvorani. Prethodno, Kolja i Grobovlasnici će nastupiti i u SKCNS Fabrici u Novom Sadu, 12. oktobra. Novo izdanje stiže pet godina posle albuma „Četiri prsta“.

Ulaznice za koncert u SKCNS Fabrici mogu da se kupe na sajtu https://new.gigstix.com/event/kolja-i-grobovlasnici-novi-sad-12-oktobar-2023/  kao i na prodajnim mestima Gigstixa.

Cena u pretprodaji je 1.500 dinara, a na dan koncerta cena će biti 1.800 dinara. Ulaznice će na dan koncerta moći da se kupe i na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 19.30 časova, a koncert će početi u 20.30 časova.

Koljin peti album na kome je 14 pesama najavljen je u junu singlom „Sve će biti dobro, ljubičice“ koji je izuzetno dobro prošao, te je i dalje na vrhu mnogih top-lista u Srbiji i regionu.

„Ne mogu da verujem da smo uspeli da napravimo pet albuma“ , iskreno će Kolja. „Posle četvrtog, gde su nekako dominirale pesme sa Zmajevim stihovima, na petom se vraćam sam sebi. Kopam tamo gde sam i inače kopao, ali idem, izgleda, dublje. Emotivan i eksplozivan album, bar po mene i moje nerve. Prvo slušanje me je ‘razvalilo’. Nadam se da će publika pronaći deo svojih radosti i briga u tim novim pesmama. Moj brat i producent Voja Aralica je opet dao ključni doprinos, bez njega ove muzike ne bi bilo. Mnogo divnih ljudi i muzičara je sviralo na ovoj ploči, hvala im od srca“.

Dobro poznata euforija Pejakovićevih obožavalaca već uz prvi zvuk gitare na svakom njegovom koncertu u redovno krcatoj MTS dvorani osetiće se, nema sumnje, i 20. decembra.

„Veliki, značajan koncert u bivšem Domu sindikata, odakle smo i krenuli. Nadamo se da će ovi koncerti, na drugi dan Svetog Nikole, postati tradicionalni i da ćemo svake godine svirati na taj dan i na tom mestu“ , priželjkuje Kolja.

Fotografije: Marina Pešić / SKCNS Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *