Blog
Hari Mata Hari (2)

Kad dođe oktobar Hari Mata Hari ponovo će zapevati u Beogradskoj MTS Dvorani

Sve one koji su 16. decembra, a potom i 27. decembra prošle godine bili deo gromoglasne publike koncerta pop zvezde Harija Mata Harija, sigurno će obradovati vest da se jedan od najboljih regionalnih pevača vraća u kultnu MTS Dvoranu. Hari Mata Hari će tako 14. oktobra zapevati Beograđanima, a nastup simbolično nosi naziv „Kad dođe oktobar“.

Isčekujući da se ponovi emocija sa 33. pa posle i 34. nastupa koji je imao tokom svoje karijere u srpskoj prestonici, Hari Mata Hari poručuje da je susret sa ovdašnjom publikom iznova neponovljivo iskustvo.

„I ove godine se u Beograd vraćam punog srca. Zimski koncerti prošle godine bili su puni pozitivne energije i ljubavi. Jedva čekam da se to ponovi na istom mestu, u najlepšoj Dvorani u Beogradu“, poručuje Hari. Kao i uvek Hari sa svojim bendom priprema pravo muzičko putešestvije, kojim će pesmom proći kroz sve periode višedecenijske karijere.

Za horsko pevanje spremni su neki od hitova kao što su: “Kao domine” , “Prsten i zlatni lanac” , “Kad dođe oktobar” , “Svi moji drumovi” , “Strah me da te volim” , “Lud sam za tobom” , “Ja nemam snage da te ne volim” i mnoge druge pesme.

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija.

Karte za koncert u MTS Dvorani su u prodaji na blagajni Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *