Blog
foto Marina Pešić 8.3.2021 (10)

Još jedan koncert Crvene Jabuke 15. aprila u Kombank Dvorani

Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u Kombank Dvorani, legendarni bosanki pop-rok sastav Crvena Jabuka nastupiće ponovo na istom mestu pred beogradskom publikom 26. marta u 20h, a zbog velikog interesovanja zakazana je i repriza za 15. april. Koncert su simbolično nazvali „Tvrđava“ po njihovom aktuelnom, istoimenom albumu.

Čuveni bend predvođen prepoznatljivijim vokalom pop-rok scene sa ovih prostora Draženom Žerićem – Žerom, publici će u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“ , „Ima nešto od srca do srca“ , „Tuga ti i ja“  , „Bježi kišo s prozora“ , „Dirlija“ i mnogo drugih iz bogatog opusa sa preko 200 pesama, među kojima je i nekoliko numera sa najaktuelnijeg albuma „Tvrđava“.

Podsetimo, bend je pred oduševljenom publikom prestonice svirao 8. i 9. marta 2021. godine dva uzastopna koncerta, a utisci fanova prepričavaju se do danas, dok članovi benda poručuju da se raduju ponovnom susretu sa fenomenalnom beogradskom publikom.

Karte za drugi koncert su u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *