Blog
Mellowtour - Beograd - FB event - overjam

Italijanski bend Mellow Mood 9. februara stiže u Beograd

Vlada Jamajke je zvanično proglasila februar za Reggae mesec kada se širom sveta održava bezbroj događaja u čast dvojice najvećih ikona ovog žanra, Bob Marley-ja i Dennis Brown-a.

Srbija je oduvek negovala ovu tradiciju ali ovog puta očekuje nas fenomenalan koncert svetske Reggae senzacije i veoma popularnog italijanskog benda Mellow Mood koji će u sklopu svoje “Manana” turneje posetiti i Beograd 9. februara i održati koncert u Zappa Bazi. Pored njih kao lokalna podrška nastupiće nezamenljivi Hornsman Coyote i Jahmessenjah Soundsytem.

Ukratko, veoma posebno Reggae veče koje se nikako ne propušta!

Prvi kontigent ulaznica možete kupiti isključivo u Zappa Baru ali će uskoro biti omogućena i online prodaja o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Ovaj koncert je ujedno i velika šansa za sve posetioce da učestvuju u tomboli i osvoje 2 kompletne festivalske ulaznice (sa uključenim kampovanjem) za popularni reggae festival u Tolminu (Slovenija) pod nazivom OverJam.

Ekipa Overjam festivala sa ponosom podržava reggae scenu u Srbiji i raduje se što će sa svim ljubiteljima reggae muzike koji žive u Srbiji podeliti neverovatan ambijent reke Soče koji obiluje prirodnim lepotama i istorijskim znamenjem.

Ove godine, OverJam će u istočnu Evropu dovesti velika imena kao što su: Barington Levy, Anthony B, Seun Kuti, King Jammy, zajedno sa lokalnim legendarnim sastavom Dubioza Kolektiv kao i mnogim drugim velikanima koji će tek biti objavljeni i potvrđeni.

Takođe, JahMessenjah Sound System će po sedmi put predstavljati srpsku reggae zajednicu i podržaće ovaj veliki događaj u Beogradu.

Informacije i ulaznice: overjamfestival.com

Foto: Promo / Marina Pešić (Anthony B)

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *