Blog
Elisa

Italijanska kantautorka Elisa nastupa 22. oktobra u Beogradu

Višestruko nagrađivana italijanska kantautorka Elisa će ove jeseni početi svoju evropsku turneju, a u Beogradu će nastupiti u intimnoj atmosferi Bitef Art Caffe-a 22. oktobra. Nakon drugog nastupa na festivalu u Sanremu, Elisa je u februaru objavila dupli album na italijanskom i engleskom jeziku pod nazivom ,,Ritorno al Futuro/ Back to the Future“, a publika će imati priliku da ga čuje i u Beogradu.

U svojoj karijeri koja traje skoro tri decenije, od objavljivanja njenog debitantskog albuma ,,Pipes & Flowers“ (1997), Elisa je osvojila prestižne nagrade u Italiji i širom sveta. Sarađivala je sa svetskim zvezdama kao što su Zucchero, Tina Turner, Luciano Pavarotti,  Imagine Dragons i mnogim drugim muzičarima. Čuveni italijanski kompozitor Ennio Morricone i Elisa radili su na numeri ,,Ancora Qui“ kao deo muzike za film ,,Đangova osveta” u režiji Kventina Tarantina.

Sa svojim novim albumom, Elisa donosi zvuk u kom spaja svoja dva kreativna entiteta i jezika na kojima najviše komponuje i stvara – engleski i italijanski, a možda najviše do sada pokazuje svoju svestranost i ljubav prema različitim žanrovima.  Predstojeći nastupi će biti održani u intimnim prostorima kako bi se nove numere predstavile na poseban način. Prodaja ulaznica počinje u petak 29. jula od 10 časova preko sistema eFinity.

Foto: Elisa promo

 

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *