Blog
Humanitarni_dan_Petrovaradin-e1696183038864-681x962

Humanitarni koncert i porodično druženje u Petrovaradinu 8. oktobra za pomoć Nataši Minić

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrovaradin uz pomoć prijatelja i sugrađana organizovaće u nedelju 8. oktobra 2023. godine humanitarni rok koncert namenjen prikupljanju sredstava za lečenje Nataše Minić.

“Nataša je naša drugarica, ćerka našeg prijatelja, takođe dobrovoljnog vatrogasca, jedna dobra i nasmejana devojčica koja obožava životinje. Od rođenja je na raznim terapijama i lečenjima. Sada joj predstoji još jedna u nizu operacija koja bi trebalo da je približi konačnom cilju da se samostalno kreće. Kako bi savladali još jednu prepreku koja ih deli od konačnog cilja, Natašini roditelji, i sami izuzetno humani ljudi, trebaju našu pomoć. Iz tog razloga su naši članovi odlučili da organizuju nedeljno porodično druženje, a nakon toga i humanitarni koncert na terenu FK PETROVARADIN” , kažu iz DVD Petrovaradin.

U nedelju, 8. oktobra, će od 17 do 20 časova biti organizovano porodično druženje uz animatore, crtanje po licu i slatkiše. Najmlađi članovi udruženja izvešće ovom prilikom pokaznu vatrogasnu vežbu, a posetioci će i sami imati mogućnost da se oprobaju u ulozi malih vatrogasaca. Posle druženja u 20 časova počinje prava rok žurka na otvorenom. Najavljeno je učešće tri lokalna benda koji obećavaju dobru svirku i odličan provod.

U 20 časova sviraće Đarma i metkovi, od 21 čas nastupa Tekstura zvuka dok je od 22 sata na programu bend Skeč.

Cena ulaznice je 200 dinara, a sav prihod od prodaje ulaznica, hrane i pića namenjen je Natašinom lečenju.

Dođite u nedelju, 8. oktobra, od 17 časova na terenu FK PETROVARADIN u Ulici Rade Končara u Petrovaradinu da pomognete Nataši da sigurnim korkom stigne do cilja.

Izvor: Ramix Press

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *