Blog
Vanna (2)

Hrvatska pop diva Vanna najavljuje drugi koncert u Beogradu

Hrvatska pop muzičarka Vanna, koja je stekla slavu kao članica bivše pop dens grupe „Electro Team“ (E.T.), priredila je nezaboravan intiman koncert specijalno za medije u beogradskom klubu BitefArtCafe u sredu, 13. septembra. Tom prilikom prisutnima je predstavila i spot za najnoviju pesmu „Navika“. Ovo je bio uvod u dva spektakularna nastupa koji će se održati 5. i 6. oktobra na istom mestu.

Nakon uspešnog solističkog koncerta prošle godine, Vanna se vraća u Beograd sa dva moćna nastupa koji obećavaju da će još jednom podsetiti zašto je smatrana jednim od najraskošnijih glasova na regionalnoj muzičkoj sceni.

Ovaj spektakl ne samo da obeležava Vannin izuzetan muzički opus, već nudi priliku da se uroni u različite faze njene karijere. Tokom dve koncertne večeri, publika će uživati u nezaboravnim hitovima, uključujući pesme iz vremena sa grupom ET, poput „Tek je 12 sati“ i „Molitva za mir“, kao i hitova iz njene solo karijere „Ja imam snage za to“ i duet sa Džibonijem „Ja ću budna sanjat“. Vanna će predstaviti i svoj singl „Kriva nota“ , istražujući dublje emocije i refleksije.

Njeni koncerti ne samo da pružaju izuzetnu muzičku produkciju, već i intimnu vezu između izvođača i publike. Vanna je poznata po svojoj sposobnosti da prenese duboke emocije kroz svoje izvođenje, ostavljajući publiku očaranu njenim jedinstvenim glasom i scenskom prisutnošću.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online, na sajtu www.tickets.rs.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *