Blog
Sivi_ foto Marko Segedinčev 1 (1)

Grupa Sivi objavila video za pesmu „Bledim“

Grupa Sivi objavila je spot za pesmu „Bledim“, drugi video singl sa albuma „9“ kojim ovaj romantic grunge bend najavljuje objavljivanje ovog izdanja i na CD-u.

Spot praktično obeležava dvadeset godina postojanja benda“, kaže autor i frontmen benda Dejan Mrkalj MrKey i dodaje da veruje da je univerzum uređen savršenim matematičkim pravilima kao i muzika, a da ključ za sinhronizovanje sa njegovim muzičkim univerzumom ima oblik broja 9.

Spot svojom simbolikom ukazuje na dualnu ljudsku prirodu, muški i ženski princip, prošlost i budućnost i naravno crnu i belu spaja u sivu bezvrememsku neutralnost iz koje samo kroz oči deteta čovek može u da spozna svoju individualnost i slobodu“, dodaje Dejan Mrkalj.

Autentičnost benda Sivi ogleda se u lirskim, poetski obojenim tekstovima, kao i u muzici, baziranoj na alternativnom rokenrolu. Specifična energija bunta i kvalitet izvođenja nastupe benda uživo čine izuzetnim i nesvakidašnjim iskustvom. Kvalitet „Sivih”, sredinom 2014, prepoznala je renomirana muzička kuća „Multimedia Music”.

Album „9“ je drugi po redu album benda SiVi koji objavljuju pod etiketom Multimedia Music i dostupan je na svim relevantnim muzičkim platformama a uskoro će biti dostupan i u fizičkom, CD izdanju.

Album „9“ možete preslušati ovde: https://youtu.be/SOf-3cc12Ds 

Foto: Marko Segedinčev/Multimedia Music promo

 

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *