Blog
Brkovi (2)

Grupa Brkovi će održati klupski koncert u Beogradu, 21. aprila u Zappa Bazi

Balkanska koncertna atrakcija, punkfolk-wellness grupa Brkovi će posle čak deset godina održati klupski koncert u Beogradu, u petak 21. aprila u Zappa Bazi.

“Brkati mladići” su izdali osmi studijski album “Krvava novčanica” te će na ovom nastupu publici predstaviti nekoliko novih pesama, a veći deo koncerta će izvoditi svoje dobro poznate punkfolk hitove, tako da je lud provod zagarantovan.

Ovu godinu smo započeli nastupom u Torontu, gde smo svirali prvi put, a koncertnu promociju novog albuma ćemo imati i u Zagrebu, Rijeci, Temišvaru, kao i u Malmeu i Geteborgu, gde ćemo takođe po prvi put nastupiti. Željni smo koncerata, kao nikada do sada, a od svih zakazanih nastupa, koncert u Beogradu je nešto posebno. Klupska svirka omogućava da publika bolje oseti našu energiju, a i mi njih, tako da beograđani spremite se za dobru šutku i da se u wellness centru Zapa Baza oslobodite stresa i masnih naslaga!” poručuje u svom stilu Šemso.

Na novom albumu se nalazi devet pesama koje su snimljene i producirane u Piknik studiju, kod renomiranog producenta Gospodina Bandara, sa kojim su Šemso i ekipa i ranije uspešno sarađivali.

Ovo je njihov prvi studijski album na kojem svirački učestvuju novi članovi benda, dvojica novih gitarista, Alen Vlajnić – Talentino i Igor Paspalj, kojeg od milja u bendu zovu „Torbica“. Publika će imati priliku da se uveri u njihovo umeće, a 2020. godine je prestižni magazine “Guitar World” Igora Paspalja proglasio za najboljeg gitaristu na svetu.

Novi album “Krvava novčanica” se nalazi na svim digitalnim muzičkim platformama, a kupovinom ulaznice po promotivnoj ceni od 1.200 dinara u Zappa Baru (Kralja Petra 41) Brkove možete čuti uživo 21. aprila u Zappa Bazi.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *