Blog
1

Gale: Radujem se unplugged svirci u najakustičnijoj sali koju ima Kombank Dvorana

Legendarni sastav Kerber najavio je danas na konferenciji za novinare u klubu Lisabon akustični koncert u Kombank Dvorani za 11. februar. Muzičari ogromne muzičke kilometraže frontmen Gale Goran Šepa i klavijaturista Branislav Božinović poručili su da će na nastupu tačno 4 godine od posledenjeg akustik solo koncerta u Beogradu, Beograđanima svirati unplugged koncert na kom će nastupiti zajedno sa gudačima.

Frontmen benda vidno raspoložen poručio je da se raduje što će bend konačno zasvirati u Velikoj sali Kombank Dvorane koja je kako je čuo od brojnih kolega, veoma akustična i posebno prilagođena upravo za  aranžmane koje će imati ovaj koncert: „Akustični koncert je vrsta nastupa koji se po prirodi stvari priprema 30 godina, a ne pet meseci. Grupa Kerber još od polovine 90-ih godina svirala u ovim formatima. Mi imamo za ovaj nastup spremnih dva sata i 4o minuta, pa smo na slatkim mukama šta da „izbacimo“ iz repertoara, kako bi bio optimalnog trajanja za ovaj format nastupa“, istakao je Gale.

Bend će podsetimo odsvirati hitove kao što su „Ratne igre“, „Nebo je malo za sve“, „Bolje da sam druge ljubio“, „Mama tata“. Kako najavjuju ovo će svakako biti jedan veoma poseban koncert, pošto, kako poručuju, unplugged podrazumeva neku sasvim drugačiju emociju. Uz violine, ksilofon, kontrabas i perkusije publika će moći da čuje svoje omiljene pesme.

Podsetimo, bend Kerber je prošle godine proslavio jubilej 40 godina postojanja.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT JE NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNI MESTIMA TICKETS-A.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *