Blog
ws

Fan pit i parter ulaznice za beogradski Whitesnake koncert uskoro rasprodate

Ostalo je još malo fan pit i ulaznica za parter za oproštajni koncert Whitesnake-a na Tašmajdanu 6. jula 2022.
Usled velikog interesovanja za oproštajni Whitesnake koncert u Beogradu iz zemlje i regiona, kategorije fan pit i parter na stadionu Tašmajdan su pred rasprodajom.
Avalon produkcija izražava zadovoljstvo zbog vernosti i rešenosti srpske publike da se na pravi način oprosti od legendarnog frontmena Dejvida Koverdejla, koji je, nakon 50 godina karijere, rešio da krene na svetsku Farewell MMXXII turneju u koju je uvrstio i Beograd, Skoplje i Sarajevo.
Interesantno je da je dosta ulaznica kupljeno iz inostranstva, naročito Engleske – razlog za to leži u činjenici da samo u Beogradu kao specijalni gosti nastupaju The Dead Daisies, čiji je frontmen Koverdejlov prijatelj i saborac iz Purple dana – Glen Hjuz.
Obožavaoci Whitesnakea i Deep Purplea već naslućuju kako će zvučati jedan od biseva, a mnoge posebno raduje činjenica što će prvi put u istoriji benda moći da gledaju Beloušku sa ženom u postavi – basistkinjom Tanjom O Kalagan.
Zato požurite i obezbedite svoju ulaznicu na svim prodajnim mestima Ticket Visiona – online na: https://new.tickets.rs/…/whitesnake_the_farewell_tour_1199
i Gigstixa – online na:
Fotografije: Promo Avalon produkcija/Tyler Bourns
Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *