Blog
_MAR7679

DVE VEČERI INTIME: Van Gogh 26. i 27. aprila u Bitef Art Kafeu

Dva intimna koncerta grupa Van Gogh održaće 26. i 27. aprila u klubu Bitef Art Cafe. Pripremite se za intimne koncerte kojim će vam prirediti dva jedinstvena doživljaja – akustični Van Gogh i visokonaponski spektakl.

Rođen u najboljim vremenima (osamdesetih u Jugoslaviji), a odrastao i sazreo u najtežim (devedesetih u Srbiji), Van Gogh danas ponosno nosi titulu jednog od najpopularnijih bendova na nasim prostorima.

Numerama iz različitih perioda višedecenijske muzičke karijere, bend će se publici predstaviti u potpuno novom svetlu.  Na instrumentima britki momci, energijom i muzičkim umećem zrelih umetnika dečačkog srca, odeveni stilom svetskih izvođača, publiku vode na rokenrol putovanje dugo 37 godina!

Od „Tragova prošlosti“ iz 1986. godine do albuma „More bez obala“ 2019. izdali su 11 studijskih i 4 live albuma, 3 kompilacije, 3 video izdanja. Osvojili su dva puta nagradu za najboljeg izvođača na MTV Adria, nagradu za najbolju grupu i najbolji koncert 2010. godine, nagrade za najbolji album 2019, najbolju rok numeru 2020, kao i najbolji koncert 2022. godine.

“To je grupa koja je napunila sve najvažnije domaće koncertne dvorane, grupa čije je albume kritika svrstavala među najbolje u istoriji ovdašnje diskografije i grupa koja na komplimente redovno nailazi i van granica svoje zemlje: u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Italiji i na raznim drugim stranama sveta. U karijeri dugoj tri decenije (što predstavlja podvig bilo gde na planeti) Van Gogh je sve vreme pokazivao izuzetno poštovanje prema svojoj publici. Ona mu je uzvraćala velikom ljubavlju i nepokolebljivom lojalnošću.” Ivan Ivačković

Budite deo ove muzičke priče koja će se dugo prepričavati!

Ulaznice možete nabaviti preko Tickets.rs.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *