Blog
222991064_181531627349120_7575738286837840856_n

Divlje Jagode obeležiće koncertom 8. oktobra u MTS Dvorani 45 godina postojanja  

Jedinstvenu priliku da čuveni regionalni bend Divlje jagode, beogradska publika vidi u solo nastupu imaće na jesen, 8. oktobra u MTS Dvorani. Bend koji važi za rokenrol ikonu bivše Jugoslavije, iza sebe ima 12 studijskih albuma i slovi za poseban muzički fenomen na ovim prostorima, izdvajajući se stilski i tvrdoglavo braneći boje svoje muzike. Kultni sastav je, kako kaže lider grupe Zele Lipovača, odoleo trendovima koji su dolazili i prolazili.


 
Uoči jesenjeg nastupa u mts Dvorani kojim će obeležiti 45 godina postojanja grupe,  Lipovača poručuje da: „čak i kada je na ovim prostorima bio popularan hard & heavy zvuk, Jagode nikada nisu stavljane na prvo mesto tog pravca“. Kako kaže frontmen, to im je upravo bio motiv i izvor snage i volje da budu svetski, a ne  „lokalni bend“.


 
Na koncertu u MTS Dvorani podsetićemo se zajedno sa čuvenom šestorkom neprolaznih hitova kao što su „Jedina moja“ , „Krivo je more“ , „Marija“ , „Ne želiš kraj“ , „Zauvjek tvoj“ , „Kako si topla i mila“ , „Motori“ , „Šejla“ , „Kap po kap“ , „Let na drugi svijet“ …
 
Podsećanja radi, Jagode su prodale milione nosača zvuka, svirali hiljade koncerata širom sveta, napravivši riznicu od bar tridesetak velikih hitova, a veliki broj stranih bendova obrađivao je njihove najveće hitove.

Ulaznice su u prodaji na blagajni MTS Dvorane i na Tickets.rs.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *