Blog
Deca iz vode Zappa 3

Deca iz vode (EKV tribute) sa Žikom Todorovićem u Zappa Bazi

Tradicionalni beogradski koncert povodom obeležavanja godišnjice smrti Milana Mladenovića, Deca iz vode (EKV tribute band project) održaće 5. novembra u 20h u klubu Zappa Baza. Specijalni gost koncerta biće Srđan Žika Todorović, poznati glumac i nekadašnji bubnjar EKV-a od 1987. do 1990. godine!

Žika je sa Milanom, Magi i Bojanom snimio dva studijska albuma: „Ljubav“ i „Par godina za nas“. Pesme „Zemlja“ , „Krug“ , „Srce“, „Ljubav“ , „Par godina za nas“ , „Pored mene“ , „7 dana“ i „Sinhro“ su dominirale top listama i taj period se smatra najuspešnijim periodom u radu Ekatarine Velike. Pre toga je svirao bubnjeve u Disciplini Kičme, a muzičku karijeru počeo u nekoliko beogradskih novotalasnih grupa. Sa EKV-om je stekao punu afirmaciju i veliku popularnost, a nakon toga je povremeno sarađivao i sa drugim velikim bendovima sa domaće scene – Partibrejkers, Električni Orgazam, Kazna za uši… Ipak, u nekom trenutku posvetio se isključivo glumi i iza njega su brojne uspešne uloge i poznatim filmovima i serijama.

Nakon pauze od pet godina kad je gostovao Deci iz vode na dva rasprodata koncerta u Dorćol Platzu, svi zaljubljenici u pesme EKV-a moći će ponovo da ga vide, čuju i pozdrave uživo – Žika će sa Decom iz vode odsvirati nekoliko pesama!

Na repertoaru Dece iz vode su najveći hitovi i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet najboljeg i najvernijeg originalu EKV tributa koji je postojao, a u tome im pomaže i nekoliko bivših članova EKV-a (Žika, Tanja, Raka, Bole) sa kojima sarađuju i koji su im često gosti na koncertima.

Ulaznice po ceni od 1000 RSD u pretprodaji su u Zappa Baru (Kralja Petra 41) i Yugovinyl store-u (Cetinjska 15) a mogu se rezervisati preko facebook eventa. Sedam dana pre koncerta ulaznice će se prodavati po ceni od 1200 RSD, a ukoliko ih ostane, na dan koncerta cena ulaznice biće 1500 RSD. Broj karata je ograničen.

Foto: Promo

 

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *