Blog
Dado Topić, Studio M, Novi Sad 14.12.2017.

Dado Topić & Vlatko Stefanovski u novom singlu za Plan B

Šesti singl sa albuma Plan B Volume 1 po prvi put ujedinjuje dva umetnika sa ex YU scene – maestralnog Dadu Topića i legendarnog Vlatka Stefanovskog.

Oni su se pridružili plejadi regionalnih zvezda – Đuletu Van Gogu, Maji Sar, Dejanu Cukiću, Tamari Todevskoj, Dragom Jeliću i Mii Dimšić – u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za Plan B fondaciju, koja pomaže obolelim muzičarima.

“Protekle dve godine su nas naučile da mogu doći i teža vremena kojima se moramo prilagoditi. Umetnicima nije svojstveno da miruju i sve dok (kao ja) imamo inspiraciju, trebamo da stvaramo. Plan B je plemenita ideja koja mi se svidela i zato sam snimio lepu baladu koju volim da pevam. Posebno mi je drago što je gitarske deonice odsvirao sjani Vlatko Stefanovski“ , istakao je Dado.

‘’Kada me je moj prijatelj, producent Voja Aralica, pozvao da učestvujem u Plan B kampanji, nisam previše razmišljao već se odmah priključio istoj – naročito što pesmu izvodi Dado Topić, čiji sam dugogodišnji fan. Moj solo je samo dodatak celoj produkciji’’ , skroman je Vlatko Stefanovski.

Zadovoljstvo numerom nije krio ni Zoran Konević, idejni začetnik i osnivač fondacije Plan B: ‘’Teško je rečima opisati moju ličnu satisfakciju načinom na koji je Dado otpevao ovu pesmu. Naš dragi i voljeni Dado nas decenijama oduševljava svojim talentom i glasom koji je tako prijatan, a istovremeno veoma moćan’’.

Za baladu ‘’Samo za nju’’ snimljen je i spot:

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *