Blog
crveni karton bolesna stenad

Crveni Karton i Bolesna Štenad sviraju u Jagodini

U petak 14. juna u jagodinskom klubu Svitac nastupaju Crveni Karton i Bolesna Štenad. “Oba benda rokaju tvrdo i prave sjajnu atmosferu, pa vas pozivamo da ne propustite ovu jaku energiju koju ćemo vam plasirati u vidu svirke” , najavljuju iz ovog kluba.

Crveni Karton dolaze iz Kruševca i sviraju pank rock koji upotpunjuju sa ska elementima. Do sada su objavili tri studijska albuma. Važe za jedan od najaktivniji koncertnih bendova kod nas. Njihovi koncerti su uvek puni energije ali i iznenađenja, neretko se desi da odsviraju nešto po želji publike ili neku posvetu bendovima koji su na njih uticali.

Bolesna Štenad iz Beograda imaju, takođe, tri albuma, poslednji za sada “Gde su te manekenke gde je taj kokain” objavljen je 2019. godine. Sviraju tvrd pank zvuk koji oplemenjuju humoristični i sarkastični tekstovi. Svojevrsna kritika društva u kome živimo je jedna od tema koje se pronalazi u njihovim pesmama.

Koncert je zakazan za petak 14. jun sa početkom u 21. čas, cena ulaznice je 500 dinara. Ko ne dođe, dobija crveni karton!

https://www.facebook.com/events/953073342954990?active_tab=about

Foto: Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *