Blog
CroFloyd (2)

Croatian Pink Floyd Show nastupiće 11. aprila u Tvornici Kulture!

Hrvatski Pink Floyd jedan su od onih bendova koji se ističu kvalitetom u svakom pogledu. Njihovi nastupi su moćni, jasni i zavodljivi. Većina članova benda je iz Karlovca, gde su se 2016. godine zvanično formirali, a svoj prvi „pravi“ live nastup imali su 2018. godine upravo u Karlovcu, u Domu OSRH Zrinski. Sam projekat pripremali su pune dve godine, kako bi ispunili visoke uslove i očekivanja koja su sami sebi postavili, teret koji nosi svaki tribute band velikih Pink Floyda.

Kroz godine do sada održali su više velikih koncerta, a najveći je bio prošle godine u Varaždinu. Svojim nastupom su oduševili gotovo 10.000 ljudi na velikoj pozornici Špancirfesta na kojoj su svirali dva sata.

U Tvornici nas očekuje pomno isplaniran i do savršenstva uvežban show gde će svevremenski hitovi poput „Shine On you Crazy Diamond“, „Hey You“, „Us and Them“, „Wish You Where Here“, „The Great Gig In the sky“ i drugi biti popraćeni spektakularnim i prepoznatljivim vizualnim efektima.

Dolaze u punoj postavi koju čine Damir Biondić (vokal), Ivan Leto Radočaj (gitara), Danijel Vuković (gitara), Luka Šafar (bass, vokal, video i animacija), Mario Klarić (bubnjevi), Ante Polović (klavijatura), Anita Gossain (saksofon), Sandra Golubić (vokal) i Ivana Kurs Podvorec (vokal). Svi oni stalno su pod budnim okom izvršnog producenta i tonca Johnnyja Grudića te Dine Petrine koji brine o rasveti.

Ako još niste uživo doživeli ovaj hrvatski muzički dragulj, imate priliku to učiniti 11. aprila u Tvornici Kulture!

Ulaznice su dostupne u pretprodaji preko sistema Eventim i Entrio po ceni: parter – 17 evra i galerija – 19 evra. Cena ulaznice na dan koncerta iznosiće 19, odnosno 20 evra.

Foto: Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *