Blog
Untitled design - 1

Bruce Dickinson spreman za pravi letnji rock spektakl u Zagrebu

Samo nas tri dana deli do pravog rock spektakla u Zagrebu! Jedan od najprepoznatljivijih i najdugovječnijih heavy metal izvođača Bruce Dickinson, zakazao je novi susret sa svojim fanovima 13. jula 2024. godine u Hali Zagreb, a koncert je deo njegove velike svetske turneje The Mandrake Project kojom promoviše četvrti solo album. Ulaznice su u prodaji putem mreža Eventim.

Turneja The Mandrake Project započela je 18. aprila, u meksičkom gradu Guadalajara, a 16. maja Bruce se sa timom preselio u Evropu gde će posetiti čak 35 gradova. U Zagreb dolazi u pratnji benda koji čine gitarista Roy Z, bubnjar Dave Moreno, basista Tanya O’Callaghan i maestro na klavijaturama Mistheria. Osim pesama sa aktualnog albuma Mandrake Project, Bruce će se tokom koncerta osvrnuti na celi stvaralački opus svoje samostalne karijere.

Da je reč o pravoj rock poslastici, Bruce je potvrdio nedavno izjavivši da se jako zabavljaju na pozornici. “Neverovatno je svirati s muzičarima koji su upola mlađi od mene. Tako da su energija i entuzijazam izvan svake granice. Za razliku od koncerata s MAIDENIMA, gde imamo veliku produkciju, vatromet i čudovišta, ne možemo menjati set svako veče. Ali s ovim projektom to sebi možemo dopustiti tako da će u svakom gradu koncert biti malo drugačiji. Budući da ne sviramo prema vremenskom kodu i ne koristimo pozadinske vrpce, mi smo zapravo muzičari koji sviraju pravu stvar, pa ako smo uzbuđeni, sviramo malo brže. Gledamo se i pratimo jedni druge — to je ta stara škola.“

Vrata Hale Zagreb se otvaraju u 19 sati, a koncert će u 20 sati otvoriti poznati riječki bend Keops koji je svoju popularnost stekao već u samim počecima, osvojivši prvu nagradu za najbolji bend na festivalu Ritmi Globali Europei u Italiji. Njihov debitantski album „Keops“ objavljen je 2012. godine, a lansirao ih je na sam vrh hrvatskih televizijskih i radijskih top lista. Iste godine spomenuti je album postao četvrti najprodavaniji album u Hrvatskoj.

Više informacija o rasporedu turneje i datumima te prodaji ulaznica može se pronaći na službenoj stranici https://www.themandrakeproject.com. Ulaznice za zagrebački koncert još uvek su u prodaji i možete ih kupiti online putem sajta www.eventim.hr. 

Foto: Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *