Blog
HMH 2

Bosanska pop zvezda i umetnik Hari Mata Hari nastupiće 16. decembra pred beogradskom publikom

Bosanska pop zvezda i umetnik Hari Mata Hari, čije brojne hitove i dan danas pevuše sve generacije, nastupiće 16. decembra pred beogradskom publikom, prvi put u mts Dvorani, posle čak 32 održana koncerta u srpskoj prestonici. Hari Mata Hari, koji je u svojoj karijeri održao preko 1000 koncerata, ovaj pažljivo pripremani zimski koncert održaće ekskluzivno za Beograđane, u gradu u kom je punio sve veće koncertme hale od Sava Centra do Beogradske Arene.

Uoči nastupa Hari, ne krijući radost susreta sa ovdašnjom publikom, poručuje: „Neopisivo je zadovoljstvo i veoma me raduje susret sa beogradskom publikom u gradu u kome sam održao 32 koncerta. Radujem se publici i interakciji sa njima, koja je oduvek u Beogradu, moram priznati, bila posebna. Draga publiko, vidimo se u toplom muzičkom zagrljaju 16. decembra“.

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija, a među studijskim albumima su: U tvojoj kosi“ , „Ne bi te odbranila ni cela Jugoslavija“ , „Ja te volim najviše na svijetu“ , „Volio bi’ da te ne volim“ , „Strah me da te volim“ , „Ja nemam snage da te ne volim“ , „Baš ti lijepo stoje suze“ , „Sreća“…

Hari Mata Hari predstavljao je Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2006. održanom u Atini, gde je osvojio treće mesto, a učestvovao je i na brojnim festivalima među kojima su: Vaš šlager sezone, Jugovizija, Hrvatski Radijski Festival i mnogi drugi.

Karte za koncert su u prodaji na blagajni mts Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Foto: mts Dvorana promo/ Edvin Kalić

 

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *