Blog
The Bite foto Kan i Lingus Studio 3

Beogradski bend The Bite ovog petka u klubu Play u Kraljevu

Beogradski riff’n’roll bend The Bite nastupiće prvi put u klubu Play u Kraljevu u petak, 21. aprila od 22h.

Ideja o bendu koji će imati energiju punk-a, čvrste rock’n’roll rifove, pevljive refrene i osećajnost blues-a javila se pre mnogo godina. Ideja je sazrevala, dok su članovi svirali po drugim bendovima, menjala se i The Bite je tražio ljude koji su rasli na ulicama, i koji imaju tu „glad“ potrebnu za dobru svirku, ljudi koji su bili i biće deo ekipe, a opet mogu da doprinesu svojim sopstvenim pečatom, potpisom, ljude koji slušaju, sviraju i žive različitu muziku, a mogu bez problema da stanu rame uz rame i naprave nešto novo…

Bend trenutno nastupa u postavi: Ljiljana Zdravković (vokal), Bojan Savić (gitara), Igor Ilić (bas) i Bojan Stevanović (bubanj).

Nakon dva studijska albuma („Life“ 2015. i „Change“ 2020.) The Bite je u martu 2023. godine objavio EP „Are We Mad?!“ za diskografsku kuću Multimedia Music. Na njemu se nalazi ukupno pet pesama: „Alone“ , „You Don’t Have Me“ , „You Think You Know Me“ , „Are We Mad?!“ i „They Say“. EP je dostupan na Youtube kanalu Multimedia Music kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Verujemo u ovaj EP, kao i u svaku pesmu koju smo snimili… ali najviše verujemo u energiju živih nastupa! Zato vas pozivamo da se družite sa nama u Kraljevu!“ kaže bend i poziva sve koji vole dobar rokenrol da 21. aprila budu u klubu Play.

Kao lokalna podrška nastupiće bend Dečja radost, a ulaz je besplatan.

Foto: Kan i Lingus Studio

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *