Blog
Silente (1)

Bend Silente dolazi u Rijeku s novim singlom

Dubrovački bend Silente vraća se u Rijeku i to u Pogon kulture u subotu 11. maja 2024.

Novi susret s riječkom publikom i vernim fanovima događa se u klubu koji je bend do sada već puno puta napunio. Silente se u Pogon kulture vraća nakon više od dve godine. Bend dolazi u trenutku kada radi na novom albumu koji je prethodno najavljen aktuelnom pesmom “Sve što treba znat o ženi”. Bend će u februaru predstaviti novi singl, a Rijeka će ga među prvima čuti uživo.

Na koncertu u Rijeci bend će izvesti najveće hitove i presek karijere jednog od hrvatskih najaktivnijih bendova. Biće to prilika i da se Silente čuje u intimnijem ambijentu, pre nego što se 29. juna popnu na zagrebački stadion Šalata, kada će na velikom spektaklu na otvorenom održati najveći solistički koncert u karijeri.

Prodaja ulaznica za koncert u Pogonu kulture počinje u ponedjeljak, 5. februara u 10:00 sati po ceni od 13 evra. Ta cena će važiti do 3. marta, a dan posle poskupeće na 15 evra. Na dan koncerta za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 18 evra.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Entria, na www.eventim.hr i www.entrio.hr, kao i u Dallas Music Shopu u Rijeci.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *