Blog
Untitled design - 1

Atomsko Sklonište i prijatelji 22. novembra u MTS Dvorani

MTS Dvorana će 22. novembra prvi put biti domaćin legendarnoj rok grupi Atomsko Sklonište, koja će zajedno sa prijateljima na kultnom mestu, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata nastupiti ove zime.

Ovaj pažljivo pripremani, ekskluzivni koncert biće održan u čast pevača Serđa Blažića koji je kao frontmen označio veoma značajan period razvoja popularne grupe, od osnivanja benda 1977. do svoje prerane smrti 1987. godine.

Serđo i Atomsko Sklonište su bili jedan od bitnih aktera tadašnje jugoslovenske rock scene, a Blažić je sa bendom snimio blizu 10 albuma. Nakon Serđove smrti, Atomci su nastavili dalje, vokal je preuzeo Bruno Langer, a nezaboravni Serđo se preselio u rok legendu. Uz pomoć prijatelja Atomsko Sklonište će izvesti svoje najveće hitove ali i neke drage pesme koje dugo nisu svirali.

Za sada iz benda ne otkrivaju o kojim gostima je reč, ali kako tvrde „to su zasigurno najbolji vokali sa naših prostora“. Kako dodaju, „ovo će biti jedinstvena prilika da se ovakav ‘All stars’ okupi na jednom mestu“.

Karte za koncert su u prodaji na blagajni Dvorane, svim prodajnim mestima eFinity.rs i Tickets-a.

Foto: MTS Dvorana promo / Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *