Blog
Photos By Denise Truscello

Atmosfera sve užarenija zbog koncerta Roda Stewarta u Beogradu

Prvi dolazak Roda Stewarta u Beograd izazvao je veliko interesovanje obožavaoca i medija, a sve užarenija atmosfera odlična je najava nastupa jedne od najpopularnijih muzičkih zvezda svih vremena.

Muzičar, koji je tokom pet decenija duge karijere, prodao više od 200 miliona albuma širom sveta i zauvek se upisao na listu rock velikana, poručio je publici da se „jako raduje ovom koncertu i druženju sa publikom u Srbiji po prvi put“.

Ovo je potvrdio i organizator koncerta, kojem je Stewart najavio i neka iznenađenja: “U opisivanju ovog legendarnog rockera svaka reč je suvišna, njegovu harizmu i talent treba doživeti uživo. Dosadašnji odziv publike je fantastičan, a svi obožavaoci njegovog lika i dela će ovaj koncert koji je zakazan za 17. maj dugo pamtiti”, poručio je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Rod Stewart u svojoj osmoj deceniji i dalje osvaja sve svojim šarmom i smislom za humor, a Srpskoj publici najavljuje fantastičan nastup. Zato ne propustite ovaj koncert 17. maja u Štark Areni.

Ulaznice su u prodaji na: www.tickets.rs.

Foto: Denise Truscello / Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *